Beestig Lekker!

Ons verhaal

Kings Farm opende in 2013 haar eerste winkel op de zeedijk te Koksijde. Op 1 juli 2020 opende de tweede winkel in Bredene.

Kings Farm brengt het ambachtelijk bereid hoeve-ijs van op de boerderij tot bij jou op de zeedijk of in de winkelstraat.

Kings Farm wil immers aanwezig zijn waar het aangenaam vertoeven is. Zo kan iedereen genieten van onze heerlijke hoeveproducten die met veel liefde en oog voor vakmanschap op ambachtelijke wijze zijn gemaakt.

Wat is hoeve-ijs?

Kings Farm hoeve-ijs is melkijs. Het basisingrediƫnt is de verse melk van de koeien. Er wordt beperkt room toegevoegd. Kings Farm hoeve-ijs is licht verteerbaar en de smaak is puur en intens. Het melkijs heeft bovendien een lager vetgehalte dan roomijs.
Kings Farm hoeve-ijs wordt ambachtelijk bereid op de boerderij met verse melk.

In onze winkel kan je kiezen uit een ruime keuze aan smaken. Jouw ijsje wordt gemaakt op een hoorntje of in een potje, al dan niet met een topping zoals bijvoorbeeld slagroom of chocoladesaus.

Wil je graag Kings Farm hoeve-ijs meenemen naar huis, dan kan je jouw favoriete smaken combineren in een 1 liter isomo-verpakking.

Proef ook ons glutenvrij en lactosevrij vanille-ijs. Om de kwaliteit te garanderen, worden deze producten aangeboden in aparte, voorverpakte gesloten potjes. Hou je van vanille light?Vraag ernaar in onze winkel!

Ben je aan de Belgische kust en heb je zin in een ambachtelijk gemaakt ijsje met een heerlijke, pure smaak, kom dan langs bij Kings Farm op de Zeedijk 376 in Koksijde of in de Kapelstraat 15/0001 in Bredene. Je kan hier ook terecht voor een versgebakken warme Luikse wafel of een verfrissend drankje.

Tot binnenkort!

Het Kings Farm team